Військовослужбовців Харківщини засадили за підручники

19.10.2012 10:10 Суспільство
фото Регіонального медіа-центру МОУ фото Регіонального медіа-центру МОУ
Для військовослужбовців запасу розпочалися заняття перепідготовки на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (НТУ «ХПІ»).

55 “запасників” отримають спеціальності «менеджмент підприємницької діяльності» та «комп’ютерні системи і мережі». Програми навчання розраховані на 500 годин очної форми. Військовослужбовці також вивчатимуть англійську — 80 годин основи психології, лідерства та працевлаштування — по 40 годин кожний предмет.

- Більшість слухачів – 35 чоловік - займатимуться в обласному місті за напрямками «менеджмент підприємницької діяльності» та «комп’ютерні системи і мережі». З іншою групою майбутніх менеджерів, викладачі університету спілкуватимуться в Чугуєві у класах автошколи Товариства сприяння обороні Україні. Лекції та семінари проводитимуться п’ять разів на тиждень по три пари занять щодня, - пояснив куратор курсів у Харкові, викладач університету Сергій Гайдаров.

По завершенню навчання у січні 2013 року слухачів курсів перепідготовки чекає вже традиційний «Ярмарок вакансій», під час якого колишні військослужбовці зможуть знайти собі роботу.

Автор: Администратор сайта