Медведєв налякав українців закордонними паспортами та медичною страховкою

06.12.2013 09:44 Влада
http://fedpress.ru/ http://fedpress.ru/
Прем'єр Дмитро Медведєв заявив, що Росія може ввести візовий режим для жителів країн СНД лише у випадку "певних" ситуацій.

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що російська сторона не планує вводити візи з країнами СНД та, зокрема, Україною, але перетин кордонів має бути за закордонними паспортами, пише ТСН.

- У нас зараз з країнами СНД безвізові відносини , і ми не плануємо вводити зараз ніяких віз щодо таких держав, якщо не буде якихось ситуацій… Ми - різні країни, і вже якщо ми розвиваємося по-різному, будьте люб'язні пред'явити іноземні закордонні паспорти , - заявив прем'єр в інтерв'ю журналістам.

Він пообіцяв, що найближчим часом Росія відійде від практики перетину кордону за внутрішніми паспортами. Також Медведєв заявив, що іноземці, які збирають працювати у Росії, мають пред'являти медичну страховку.

- Тут немає ніякої дискримінації, ніякого приниження. Всі документи повинні бути оформлені - паспорти, страховки, і потрібні знання наших умов, включаючи мову, - резюмував російський прем'єр.

Джерело: ТСН
Автор: Администратор сайта