Геліос переміг з розгромним рахунком

09.07.2012 12:44 Спорт
фото Олекія Білобровка фото Олекія Білобровка
Харківський «Геліос» на мажорній ноті завершив свій передсезонний навчально-тренувальний збір у Криму.

Суперником «сонячних» в останньому спарингу перед початком нового чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги став футбольний клуб «Одеса». Гра розпочалася для харків'ян дуже вдало. Вже на третій хвилині матчу голкіпера одеситів «пробив» Сергій Борзенко. Однак ще до перерви підопічні Володимира Шеховцова примудрилися пропустити відразу два м'ячі та опинилися в ролі наздоганяючих. Причому обидва м'ячі «Геліос» отримав у власні ворота від захисників одеської команди, які успішно підключалися до атак своєї команди. На п'ятнадцятій хвилині вихід один на один з харківським воротарем Денисом Сидоренко чітко реалізував Анатолій Опря, а на тридцять другій хвилині передачу зі штрафного точним ударом головою замкнув Дмитро Поспєлов - 1:2.

 Всі спроби «Геліоса» зрівняти рахунок до кінця першого тайму успіхом не увінчалися. Зате це вдалося на початку другого тайму кращому бомбардирові «червоно-чорних» в минулому чемпіонаті - Віктору Раскову. На п'ятдесят другій хвилині зустрічі нападник харків'ян вразив ворота одеситів влучним «пострілом» метрів з дев'яти.

На досягнутому «сонячні» вирішили не зупинятися і на шістдесят першій хвилині провели чергову результативну атаку. На цей раз Сергій Борзенко виступив в ролі асистента, а його ідеальну передачу в штрафний майданчик одеситів у гол ударом головою перетворив Антон Хромих. Остаточну ж крапку в матчі через десять хвилин поставив один з потенційних новачків «Геліоса», який знаходиться зараз в команді на перегляді - 4:2. Варто також зазначити, що весь другий тайм суперники грали під сильним дощем, але навіть затяжна й неприємна злива не завадила харків'янам забити після перерви три м'ячі.
   
Тепер, у найближчу суботу 14-го липня «Геліос» проведе свій перший офіційний матч у новому сезоні. У дебютному турі першості України з футболу серед команд Першої ліги харків'яни зіграють на виїзді проти МФК «Миколаїв». Також визначився суперник «сонячних» і в розіграші національного Кубка України з футболу сезону 2012/2013 рр.. Волею жереба в другому попередньому етапі кубкових баталій «Геліос» на своєму полі прийме іншу першолігову команду - донецький «Олімпік». Ця гра відбудеться в Харкові 22-го серпня.

Олексій Білобровко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта