Гравець Металіст-1925 перейшов до іноземного клубу

19.01.2017 15:46 Спорт
Фото: vk.com/metalist_kh_1925 Фото: vk.com/metalist_kh_1925
Сергій Наполов продовжить кар'єру в польському "Хробри".

Наприкінці минулого року генеральний директор ТОВ "Авангард" Харків Володимир Лінке повідомив, що два гравці "Металіст-1925" – Сергій Наполов і Андрій Нестеренко – покинули розташування команди.

– Хлопці виявили бажання спробувати свої сили в інших клубах, а ми, в свою чергу, перешкоджати їм не стали. Хотілося б подякувати Сергію та Андрію за все, що вони зробили для команди, і побажати кар'єрного зростання і всього найкращого, – заявив Володимир Лінке.

Шлюб за добу пропонують оформити у Харкові

Як повідомляє офіційна група харківського клубу в одній із соціальних мереж, Сергій Наполов перейшов в клуб "Хробри" Глогув з Першого дивізіону Польщі (другий за силою в країні. – Авт.). Новий клуб хавбека після 19 турів займає 12-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 23 очки.

Нагадаємо, Сергій Наполов з 2015 року перебував в системі "Металіста", у складі якого зіграв 4 матчі в українській Прем'єр-лізі і забив 1 гол. Минулого літа 20-річний хавбек перейшов в аматорський "Металіст 1925", у складі якого провів 10 поєдинків. У них гравцеві вдалося забити три м'ячі і віддати п'ять гольових передач.

Савелій Мякушко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта