Шлюб за добу пропонують оформити у Харкові

19.01.2017 15:15 Суспільство
Фото з соцмереж Фото з соцмереж
Відтепер у пілотному проекті «Шлюб за 24 години» участь прийматиме і Харків. Тож така швидкісна послуга - реєстрація шлюбу за 24 години - доступна і жителям області.

Відповідно до розпорядження  Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1068-р “Про внесення зміни до пункту 1 розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 р. № 502 ” - розширено перелік міст, відтепер у пілотному проекті «Шлюб за 24 години» також будуть брати участь такі міста, як Вінниця, Дніпро, Луцьк, Миколаїв, Кам'янець-Подільський, Рівне, Житомир та Харків.

"В пілотному проекті беруть участь два відділи державної реєстрації актів цивільного стану міста Харкова, - пояснила головний спеціаліст Жовтневого районного у місті Харкові відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Харківській області Тетяна Безрук. - Але, сподіваємось, надалі список відділів, які візьмуть участь у пілотному проекті, буде тільки збільшуватися, адже результати проведення пілотного проекту «Шлюб за 24 години» довели його ефективність та зацікавленість громадян в одержанні цієї послуги".

Тож за добу зареєструвати шлюб можуть у Харківському міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Харківській області та Київському районному у місті Харкові відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Харківській області.

Визначили і два підприємця, які стали виконавцями швидкісної послуги. На території Харківщини - це КП «Щасливе місто» та КП «Постачальник послуг» Солоницівської селищної ради Дергачівського району.

Як зміниться вартість дитячого харчування в школах і дитсадках Харкова

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта