Маркевич пропонує натуралізувати своїх колишніх підопічних

16.07.2016 08:40 Спорт
Фото: anews.com Фото: anews.com
Мова йде про Марлоса і Тайсона, які працювали з Мироном Богдановичем у харківському «Металісті».

Вчора відбулося засідання Виконкому ФФУ, на якому було вирішено, що головним тренером збірної буде Андрій Шевченко. 

До тренерського штабу головної команди країни увійдуть італійці Мауро Тассотті та Андреа Малдера, відомі своєю роботою у структурі італійського «Мілана», а також іспанець Рауль Ріанчо, який з 2014 по 2016 ріки працював помічником головного тренера у київському «Динамо».

Крім цієї знакової події, як повідомляє campeones.ua, на засіданні новоспечений глава комітету збірних ФФУ Мирон Маркевич, виступив за натуралізацію своїх колишніх бразильських підопічних в харківському «Металісті». 

– Нам потрібно посилювати конкуренцію в збірній країни – зараз її практично немає; вихід – натуралізація, що конкретно стосується Тайсона і Марлоса. Вони хочуть грати за збірну – двома руками «за»; вони не втекли з нашої країни, коли все почалося, головне – вони стануть реальним посиленням і створять конкуренцію, – заявив Мирон Маркевич.

Новий Металіст з'явиться сьогодні

Нагадаємо, що Тайсон працював з Мироном Богдановичем з 2010 по 2013 роки. За цей час «боксер» у всіх турнірах провів 83 ігри і відзначився 20 голами. Марлос грав у "Металісті" з 2012 по 2014 роки. За цей період він зіграв 75 матчів та забив 13 голів.

 

Володимир Олександров

Автор: Администратор сайта