Марлос дебютував за збірну України

07.10.2017 05:45 Спорт
Фото: ffu.org.ua Фото: ffu.org.ua
Натуралізований українець вийшов на заміну в матчі з Косово.

Вчора, 6 жовтня, підопічні Андрія Шевченка проводили важливу гру проти збірної Косова, яка доставила нашій команді чимало труднощів. Перший тайм закінчився нульовою нічиєю, а відкрити рахунок українцям вдалося тільки по закінченню першої години гри: на 60-й хвилині після навісу Коноплянки м'яч потрапив в Пакараду, а від нього – в ворота. А на 89-й хвилині наша команда подвоїла перевагу, постарався Ярмоленко.

Марлос зможе допомогти збірній в матчі проти косоварів

До речі, в цьому поєдинку за збірну Украиїни дебютував екс-гравець «Металіста» Марлос. Натуралізований українец відразу після перерви замінив Кравця, і в цілому провів непоганий другий тайм.

У паралельних матчах нашої групи ісландці на виїзді обіграли Туреччину (3:0), а хорвати сенсаційно «розписали мирову» вдома з фінами (1:1). Таким чином, Ісландія майже напевно вже на ЧС в Росії. Адже для цього «вікінгам» треба буде в рідних стінах обіграти Косово. А ось за друге місце розгорнеться серйозна боротьба на НСК «Олімпійський» в найближчий понеділок, 9 жовтня. Тоді українці прийматимуть хорватів. Для виходу в стикові матчі нам обов'язково треба брати три очки, при будь-якому іншому результаті далі пройдуть «шашкові».

Савелій Мякушко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта