Металіст - Дніпро 2:2: нічия та бійка

04.12.2013 21:02 Спорт
фото сайту ФК Металіст фото сайту ФК Металіст

На 45 хвилин догравання харків'янам вдалося зрівняти рахунок і відвезти очко. Це дозволило підопічним Мирона Маркевич наздогнати київське « Динамо» і розділити з ними другий рядок турнірної таблиці.

Найбільш спірний момент у поєдинку припав 75 -й хвилині. Чергова бійку суддя виганяє Хуанде Рамоса, а Дієго Соуза б'є по обличчю Ротаня. Суддя демонструє бразильцеві попередження, хоча порушення тягнуло на видалення.

На 81-й хвилині «Металіст» відігрався. Гол на рахунку Марко Девича. Марлос віддав шикарний пас на хід Девічу і той з близької відстані переграв Бойко.

На 88-й хвилині Канкава міг забити, але Горяїнов витягнув м'яч з-під поперечини. У «Дніпра» була ціла серія кутових, але виручити господарям з цього нічого не вдалося.

Вже в компенсований час Девіч головою зупинив м'яч, посланий Коноплянкою зі штрафного. Удар виявився настільки сильним, що у гравця найціональной збірної підозра на струс мозку. Він був замінений на Гоменюка.

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич відповів на запитання журналістів після закінчення догравання з "Дніпром".

- Як змінилася ваша підготовка через те, що довелося грати тільки один тайм?

- У принципі, ми нічого не змінювали. Працювали в звичайному режимі, хоч і не в найкращому настрої. Стан був дещо пригнічений. Я задоволений, що так зіграли в ці 45 хвилин. Грали непогано.

- Складніше було налаштувати команду сьогодні або перед першим таймом?

- Це не принципово. Коли граєш при повних трибунах, команда завжди налаштована добре. На жаль, у нас більшість стадіонів порожні. Тому приємно грати тут, в Донецьку, Києві.

- Чому сьогодні на полі не було Дишленковича?

- Ми вважали, що не було сенсу включати його в заявку.

- Гомес був незадоволений заміною?

- Так, але це його проблеми.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта