Найбільша в Україні фан-зона Євро-2016 буде встановлена в Харкові

07.06.2016 12:50 Спорт
Фото: Роман Шупенко Фото: Роман Шупенко
Про це 7 червня, повідомив журналістам директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров.

За його словами, фан-зона зможе прийняти до 80 тисяч уболівальників. Зараз на площі продовжують монтувати сцену, територію вже огородили парканом. А в п'ятницю, 10 червня, відбудеться урочисте відкриття фан-зони (початок - о 20:00).

Для харків'ян і гостей міста підготували святковий концерт, після якого о 22:00 розпочнеться трансляція першого матчу чепіонатов між збірними Франції та Румунії - передає сайт Харківської міської ради. 

На головній площі Харкова зводять фан-зону до Євро-2016 (ФОТО, ВІДЕО) 

Повідомляється також, що потрапити на територію фан-зону можна буде через три входи - два будуть з боку саду Шевченка, а один - навпроти будівлі Харківської облдержадміністрації. На фан-зону можна буде проносити колючі і ріжучі предмети, склотару, при вході відвідувачів перевірятимуть. Також, щоб мінімалізувати заворушення, з алкогольних напоїв ресторани продаватимуть тільки пиво. Як і під час інших масових заходів, територію площі охоронятимуть.

Всі заходи, які пройдуть в рамках «Євро-2016» в Харкові, - безкоштовні.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта