Перший віце-президент "Металіста" Костянтин Пивоваров йде з посади

06.12.2013 15:23 Спорт
http://football.sport.ua/ http://football.sport.ua/
Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

“Хочу повідомити , що припиняю свою діяльність на посту першого віце -президента футбольного клубу "Металіст". На жаль, в якийсь момент виявилося, що у нас немає спільного розуміння з президентом клубу.

Досвід роботи в Металісті і спілкування з чудовим колективом і футболістами залишиться зі мною у вигляді найтепліших корисних і важливих спогадів на довгі роки. Я намагався у своїй роботі бути щирим з колективом клубу та вболівальниками , намагався зробити процеси в клубі максимально прозорими і зрозумілими для футбольної громадськості , намагався внести свій скромний внесок у розвиток в Харкові й у цілому в Україні цивілізованого європейського футболу.

Я дуже вдячний всьому колективу клубу , спортивному директору , головному тренеру і особливо уболівальникам за те , як ми разом намагалися домогтися для Металіста нових висот , нових перемог і досягнень. І щось у нас , я вважаю , вийшло.

Металіст залишиться в моєму серці назавжди. Хоча , хворіти я , можливо , буду знову в Києві за Київ )”, - написав Костянтин Пивоваров у соцмережі.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта