Прогноз «СК» на українське класико в Харкові

02.11.2018 10:32 Спорт
Фото: shakhtar.com Фото: shakhtar.com
Завтра, 3 листопада, на ОСК «Металіст» зустрінуться гранди вітчизняного футболу — донецький «Шахтар» і київське «Динамо».

Останній раз донецький «Шахтар» обігравав «Динамо» в рамках чемпіонату України в квітні минулого року, а вдома — в травні 2016-го. Зрозуміло, «гірники» в найближчій грі захочуть перервати невтішну для себе серію, проте зробити це їм буде вкрай складно.

Справа в тому, що участь у майбутньому матчі лідерів команди — Тайсона і Марлоса — під питанням. Обидва оговтуються від травм, і невідомо, чи зможуть вони допомогти партнерам у такому принциповому поєдинку. Відомо тільки те, що Тайсон приступив до тренувань і зараз знаходиться з командою в Харкові. Також під питанням і участь Тараса Степаненка.
Але незважаючи на ці кадрові проблеми «Шахтаря», «гірники» постараються здобути першу домашню перемогу над «Динамо» у внутрішній першості за два з половиною роки.

Фото: journalist.today

«Динамо» провалило останній матч чемпіонату, поступившись удома «Львову» (0:1). Через що «гірники» збільшили свою перевагу над столичними футболістами до п'яти очок. Команда Олександра Хацкевича добре розуміє, що в разі поразки, конкурент піде ще в більший відрив, і наздогнати «гірників» буде дуже складно. Отже, кияни намагатимуться як мінімум не програти в Харкові, а по можливості і добути максимум залікових балів. До речі, динамівцям у матчах проти «Шахтаря» в Першій столиці завжди вдавалося розжитися очками.

Фото: dynamo.kiev.ua

Ми думаємо, що ця гра, як і останні, не буде багатою на небезпечні моменти, адже кияни проповідують захисний футбол. І зламати оборону столичних футболістів «гірникам» без своїх лідерів атаки — Тайсона і Марлоса — буде вкрай складно. Класною в цьому матчі виглядає ставка «з форою +1» на «Динамо», за що вітчизняні букмекери дають в районі 1,6. Але ми ризикнемо і візьмемо непрограш киян за більш привабливі 2,15.

Прогноз «СК»:

«Шахтар» — «Динамо» — кияни не програють за 2,15.

Розмір ставки — 13 596 умовних фішок.

У банку «СК» 250 000 фішок при стартових 200 000.