Чи з'явиться дешевий лоу-кост з Харкова до Угорщини. Коментар посла

07.07.2014 10:00 Суспільство
www.gazeta.ru www.gazeta.ru
Сьогодні у Харкові відкрився угорський візовий центр.

На думку Надзвичайного і Повноважного Посла Угорщини в Україні Міхаля Баєра, зараз неслушний час для відкриття дешевих лоу-костів до Угорщини.

- Я думаю, зараз такого питання (відкриття дешевого авіарейсу з Харкова до Угорщини. - Ред.) немає. На жаль, через кризу кількість пасажирів скорочується, — сказав Міхаль Баєр. - Коли ситуація не зовсім стабільна, коли фактично йде війна в Україні, люди особливо обережно ставляться до поїздок за кордон, оберігають свої гроші. Тим паче, що зараз в Україні проводяться важливі економічні реформи, які в результаті також торкнуться кишень населення.

У той же час посол наголосив, що Угорщина зацікавлене у збільшенні потоку туристів з України. Зокрема, минулого року Угорщина видала 155 тис. віз українцям. З них близько 80 тис. видало угорське посольство в Києві.

- Сьогодні ми відкриваємо у Харкові свій візовий центр. Це означає, що харків'янам тепер не треба буде приїздити до Києва, щоб відкрити візу. Ми раді всім і хочемо, щоб кількість туристів зростала.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта