Клієнти, що були “На одній хвилі з Visa та ПриватБанком”, з'їздили на Євробачення

15.05.2017 08:59 Суспільство
За підсумками акції “Ми на одній хвилі з Visa та ПриватБанком” чотирнадцять клієнтів з усіх куточків України отримали подарункові квитки на концерти Євробачення, що відбулися у Києві. Акція тривала з лютого по квітень 2017 року

Учасникам треба було лише зареєструватися в акції та протягом двох місяців хоча б один раз розрахуватися на суму не менше 200 гривень будь-якою з карт: Visa Electron, Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum та Visa Infinite. Переможці обиралися випадковим чином за допомогою комп'ютерної програми.

У Харкові щасливими власниками квитків стали клієнти ПриватБанку Максим Богомазов та Юрій Урсой.

“Я лише вдруге вирішив взяти участь в акції ПриватБанку - і відразу такий приз, - ділиться враженнями Максим Богомазов. - Дуже зраділа моя дружина, адже на фінал Євробачення поїдемо з нею разом. Взагалі, ми намагаємося бути в тренді сучасної естради, намагаємося не пропускати гучних концертів у Харкові. Коли наші друзі дізналися про такий подарунок, то не приховуючи заздрощів, поспішили до ПриватБанку оформлювати собі банківські картки. Я це говорю серйозно. Як мінімум двох нових клієнтів я залучив до банківського обслуговування”.

“А мої знайомі, навіть, не повірили, що я виграв поїздку на фінал Євробачення, - продовжує Юрій Урсой. - Стали мене переконувати, що то якесь шахрайство, або змусять платити за квитки. Але у мене в руках докази того, що все чесно. На концерт теж поїду із дружиною. Приємно вражений такими призами, так само, як і сервісами ПриватБанку. Вже багато років користуюся майже всіма послугами. Родзинкою назвав би консьєрж-сервіс. Дуже зручно звернутися до банківського помічника, а він швидко вирішить майже всі проблеми - від купівлі туристичних путівок та бронювання готелю до проведення будь-яких платежів у будь-який день та час”.

“ПриватБанк регулярно проводить різноманітні розіграші та акції, - розповідає заступник директора ГРУ ПриватБанку у Харківській області з обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Вікторія Глєбова. - Наші переможці вже їздили на Берлінський кінофестиваль, на кінофестиваль до Канн, у п'ятиденний тур по Грузії. Учасники акцій також отримують і коштовні призи - смартфони, ноутбуки. тощо. Але головне - ми пропонуємо сучасні банківські сервіси. Про їх зручність говорить постійне збільшення кількості наших клієнтів”.

Про всі актуальні акції, умови участі та їх результати можна дізнатися на сайті promos.privatbank.ua.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта