ПриватБанк розповів про особливості роботи в регіоні після націоналізації

14.02.2017 14:53 Суспільство
Фото із соціальної мережі Фото із соціальної мережі
Регіональне управління ПриватБанку в Харківській області закінчило 2016 й рік із прибутком.

У цьому запевнив директора ГРУ ПриватБанку Андрій Терещенко 14 лютого під час прес-конференції, присвяченій першим підсумкам роботи банку після націоналізації.

За його словами, сам процес націоналізації пройшов практично безболісно. Незважаючи на деякі втрати активів через занепокоєння клієнтів і зняття готівки з рахунків, на сьогоднішній день ПриватБанк практично повністю відновився і навіть наростив свої ресурси.

- Банк зберіг і буде розвивати інноваційні програми і сервіси. Вже затверджені і будуть реалізовуватися нові продукти банку. В т.ч. активізуються програми кредитування населення і малого та середнього бізнесу. За наступний рік ПриватБанк планує видати понад 5 млрд грн кредитів фізичним особам, 5 млрд грн - корпоративному сектору і 5 млрд грн - для МСБ. Банк вчасно і в затверджених обсягах повертає суми рефінансування НБУ. Розмови про приватизацію банку можуть стати актуальними не раніше, ніж через 2-3 роки, - зазначив Андрій Терещенко.

Він також додав, що у цьому році філія буде розвиватися. Намічено відкриття трьох нових відділень. Ніяких скорочень персоналу не передбачається. Більш того в банку постійно є вакансії за різними професіями. У січні 2017 року року всім співробітникам банку на 20% підвищили заробітну плату.

Тварин у притулках Харківщини рятують волонтери

Максим Грек

Автор: Администратор сайта