Режим «Free-Parking» на "Барабашово" виправдовує себе

12.04.2017 10:15 Суспільство
Другий етап програми «Барабашово. Перезавантаження», який передбачає можливість безкоштовно паркувати автомобілі на території торгового центру, успішно введений в дію.

Потік автотранспорту покупців з моменту прийняття рішення зріс на 6 %. Про це повідомила прес-служба торгового центру «Барабашово». Досягти планового показника збільшення потоку автотранспорту покупців (8-12 %) адміністрація торгового центру планує вже в квітні.

Зростання потоку автотранспорту покупців до 8-12 % зможе збільшити суму середнього чека на «Барабашово» в середньому на 10-15 %. Також очікується зростання оптових продажів (до 7-9 %). Якщо цих показників удасться досягти, то осінньо-зимовий сезон стане для підприємців одним з найрезультативніших за останні 5 років.

Адміністрація торгового центру «Барабашово» прийняла рішення про введення в 2017 році режиму «Free-parking» ще в грудні 2016 року. Тоді, в ході обговорення проекту програми «Барабашово. Перезавантаження» з підприємцями, пункт «Free-parking» був внесений в програму. Однак введення режиму «Free-parking» передбачало проведення ряду підготовчих робіт. Після проведення робіт 6 квітня 2017 року було оголошено про введення в дію режиму «Free-parking».

Крім рішення про можливість безкоштовно паркувати автомобілі на території торгового центру, Програма «Барабашово. Перезавантаження» передбачає також проведення комплексу ремонтно-відновлювальних робіт на території торгового центру.

Тільки за весняний період 2017 року виконано рекордну кількість ремонтно-відновлювальних робіт: відремонтовано покрівельні (650 кв. м) та тентові (3300 кв. м) покриття, ведуться роботи з відновлення дорожнього покриття (підготовлено під асфальтування більше 10000 кв. м, з них заасфальтовано 8208 кв. м), електротехнічні роботи, косметичний ремонт. В основному роботи з проведення капітальних ремонтів об'єктів пов'язані із закінченням строків безремонтної експлуатації.

Автор: Администратор сайта