У Харкові у “Місті професій” дітлахи один день попрацювали у ПриватБанку

19.10.2017 12:49 Суспільство
Незважаючи на дощовий день у Харкові Місто професій відвідало більше 3 тисяч дітлахів.

Тут вони мали змогу випробувати себе у ролі будівельника, продавця, перукаря, поліцейського, пожежника… Шалений ажіотаж серед дітей та їхніх батьків викликала локація ПриватБанку. І це не дивно. Мало хто має уявлення про професію банкіра чи інші спеціальності, які використовують у фінансовій установі. Касир, інкасатор, менеджер з обслуговування клієнтів - обов'язки цих фахівців виконувала малеча. Для того, щоб пройти випробування новою спеціальністю - вишикувалася велика черга.

“Я перший раз побачив, як перевірять на справжність купюри, як працює рахувальний апарат, - ділиться враженнями відвідувач заходу Антон Заблоцький. - Приміряв на собі бронежилет та каску інкасатора, посидів за кермом спецавтомобіля. Прямо тут пройшов банківський квест і за це ще заробив умовні гроші. Не жалкую, що прийшов сюди. Так би ніколи не дізнався, що діти теж можуть користуватися банківською карткою, що можна безкоштовно навчатися у Бізнес-Школі ЮніорБанку”.

“Цього дня діти не тільки цікаво провели час, - розповідає керівник напрямку "ЮніорБанк" ГРУ ПриватБанку у Харківській області Тетяна Шихова. - Тут вони отримали нові знання та навички. Крім того, всі бажаючі з дозволу і у присутності батьків прямо на локації банку оформили Картку ЮНІОРА. Наші фахівці розповіли, як ними правильно користуватися, запросили нових маленьких клієнтів на навчання у Бізнес-Школу та у квест-кімнату”.

Найактивніші учасники заходу отримали призи від Mastercard та ПриватБанку і зробили унікальні фото на пам'ять. Тепер перед друзями вони можуть похизуватися справжньою банківською карткою, корисними подарунками та селфі у бронежилеті чи з купою грошей.
Тільки за три години роботи Міста професій дітлахи Харкова оформили собі 48 Карток ЮНІОРА і ще 47 замовили їх для отримання у відділеннях банку, більше 40 дітей записалися на екскурсію у ПриватБанк та на навчання у Бізнес-Школу.

Цього року у Харківській області 698 дітлахів успішно закінчили навчання у Бізнес-Школі ЮніорБанку, 1 366 маленьких клієнтів пройшли бізнес-квест, а ще 5 508 відвідали ПриватБанк з екскурсіями. На сьогоднішній день 13 560 юніорів області активно користуються банківськими картками ЮніорБанку.

Автор: Менеджер сайта