Унікальний дитсадок з'явився у селі на Харківщині (Фото)

02.09.2016 13:42 Суспільство
фото: Марина Проценко фото: Марина Проценко
У селі Наталине, Красноградського району з'явився дитячий садок європейського рівня.

Цього року у приміщенні Наталинського НВК відбулося багато змін. Тут відремонтували систему опаленні на першому поверсі шкільного підрозділу. 


- Наш навчально-виховний заклад у цьому році дуже змінився, - розповіла Наталинський сільський голова Віолета Боровська. - Справа в тому, що ми тільки цього року реалізували три проекти. Тепер два приміщення - школу та садочок - утеплили новими вікнами, змінили систему опалення, а для дошкільнят провели капітальний ремонт.



У навчальному закладі розповіли, що і далі збираються брати участь у конкурсі міні-проектів. У шкільному
відділенні недобудований спортзал, який найближчим часом мріють завершити.

А от у дошкільному відділенні все добудували. Тепер тут з'явилися нові меблі та іграшки. Тепер колишній дитячий садок не впізнати — такий він сучасний, затишний і яскравий.



- В рамках конкурсу «Разом в майбутнє» в навчальних закладах зроблено великі справи й у впровадженні енергозберігаючих технологій, оформленні фасадів, ремонті приміщень і покрівель, - зазначив голова Харківської обласної ради  Сергій Чернов. - Більшість проектів конкурсу в Красноградському районі стосувалися сфери освіти. На мій погляд, це правильний вектор роботи, бо в першу чергу потрібно створити умови для дітей.

 

 Позіхаючих та непосидючих учнів зустрічали оновлені школи на Харківщині (Фоторепортаж)

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта