Асоціація органів місцевого самоврядування вимагає, аби її поставили врівень з нацпріоритетом

13.09.2012 06:26 Влада
- Ми генеруємо ідеї розвитку регіонів, інформуємо про них керівництво держави і хочемо мати можливість впливу на процеси, що відбуваються в країні,

- зазначив президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов під час брифінгу, що проходив в рамках З'їзду членів Асоціації в Одеській області, повідомляє сайт облради.
 
- У цьому році завдяки ініціативі Президента України Віктора Януковича питання реформи місцевого самоврядування придбало державне значення, став врівень з національними пріоритетами. Ми, представники органів місцевого самоврядування, хочемо, щоб ці ініціативи були закріплені у відповідному документі, щоб була затверджена Концепція реформи органів місцевого самоврядування та територіальної організації влади.
 
Життя довело, що потрібно рухатися саме в цьому напрямку: найбільш ефективна модель - децентралізація влади, сильних регіонів і місцевого самоврядування, відповідних Європейської хартії місцевого самоврядування, - аргументував Сергій Чернов принциповість позиції, яку займає сьогодні очолювана ним Асоціація.
 

Автор: Менеджер сайта