Державна служба охорони затримала за квартал понад п'ятсот квартирних злодіїв

31.05.2012 13:24 Влада
Державна служба охорони з 1 по 20 червня на території Харківської області проводить акцію "Квартира під охорону".

 Про це сьогодні під час прес-конференції «Профілактика квартирних крадіжок та проведення всеукраїнської акції «Квартира під охорону - 2012» повідомив начальник відділу організації служби Управління державної служби охорони ГУ МВС України в Харківській області підполковник міліції Юрій Краснокутський.

Працівники служби охорони віїжджають за адресою квартири, оглядають її, встановлюють тривожну кнопку або сигналізацію. Якщо кнопка або сигналізація спрацьовують - працівники служби охорони приїжджають на місце за 2-5 хвилин.

Якщо вартість послуги становить від 3000 грн, то під час дії акції вартість становитиме 1500 грн, повідомив начальник відділу.

Як розповів Юрій Краснокутський, нещодавно до однієї з квартир Харкова під видом працівника газового господарства подзвонив грабіжник. Двері відчинила неповнолітня дівчинка.Злодій її зв'язав та почав грабувати квартиру. У цей момент додому прийшла мати дівчинки. Вона побачила злодія та натиснула на тривожну кнопку. Злодій штовхнув жінку і вибіг з квартири, але був звтриманий службою охорони біля під'їзду будинка.

Загалом за чотири останніх місяці Служба охорони здійснила близько 15000 виїздів, затримано 515 осіб.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта