Майже півтора мільйона з держбюджету треба для газифікації Каравана

19.10.2012 05:56 Влада
http://xeberdarolaq.ucoz.com http://xeberdarolaq.ucoz.com
Щоб підключити всі 29 будинків у селищі Караван Харківського району до індивідуального опалення, необхідно газифікувати населений пункт.

Як повідомив перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, в селищі уже прориті траншеї для прокладання газових труб.

-  На це ми випросили у державному бюджеті 1 млн 400 тис. грн.  Роботи необхідні ведуться, але для цього потрібний час і гроші, які поки не поступили. Поки ми поставили там 2 топочних, які 15 жовтня включені і працюють у постійному режимі.

За словами Дулуба, ці 2 котельних повністю забезпечують теплом квартири, які підключені до центрального опалення. Лише 2 будинки у Каравані, що є власністю ОСББ - №18 і №21, подали заявки на встановлення індивідуального опалення.

- Газ підведений, у кожній квартирі поставлене індивідуальне опалення. Тільки 7 сімей з 32 сказали, що їм поки тепло не потрібне, попросили газовиків, щоб тепло їм включили пізніше, - сказав Валентин Дулуб.

Він також повідомив, що заявки на встановлення індивідуального опалення в Каравані почали надходити масово після того, як "Караванський спиртзавод" оголосив про припинення своєї роботи і відключення відомчої котельні. За словами Дулуба, як тільки надійдуть кошти з держбюджету, роботи з газифікації селища будуть продовжені.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта