Нових голів сільських і селищних рад обрали на Харківщині

16.12.2013 13:11 Влада
15 грудня у Харківській області відбулися позачергові вибори депутатів місцевих рад та сільських і селищних голів у п’яти районах області.

У Шевченківському районі на виборах Петриківського сільського голови перемогла Ольга Блага. Свої голоси за неї віддали 78 % виборців. Явка склала 67 %.
У Зміївському районі відбулися вибори Комсомольського селищного голови, на яких переміг Дмитро Діхтяр. За нього проголосували 53,3 % виборців.

У Первомайському районі на виборах Роздольського сільського голови переміг Олександр Резник з перевагою 63,2 %. Явка склала 67 %. В цей же день жителі с. Верхній Бишкин в Первомайському районі вибирали нового депутата сільської ради. Переміг Юрій Брусенцов. За нього проголосувало 50 % виборців, явка - 61,5 %.

У Богодухівському районі відбулися позачергові вибори двох депутатів Гутянської селищної ради. Свої голоси виборці віддали за Валентину Угровецьку ( 65,7 %) та Світлану Грищенко (82,1 %). Явка склала 81 % та 66,6 % відповідно.

У Сахновщинському районі на виборах Аполлонівского сільського голови перемогла Яновська Станіславівна (37,2 %). Явка - 73,7%.

Джерело: ХОО ПР
Автор: Менеджер сайта