Нову школу в Пісочині планують побудувати раніше терміну - Юлія Світлична

23.06.2016 12:48 Пісочин
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
Школу в мікрорайоні «Мобіль» смт Пісочин почали будувати минулого року. До кінця цього на об'єкті планують закінчити половину всіх будівельних робіт.

На будівництво школи у Пісочині з обласного бюджету виділено 4 млн гривень. Наразі в Пісочині, за інформацією першого заступника голови ХОДА Юлії Світличної, не вистачає близько 800 шкільних місць. У селищі працюють два навчальні заклади: колегіум, який переповнений у два рази, та школа, де кількість учнів на 30 % перевищує планові показники.

Інспектуючи будівництво школи, Юлія Світлична відзначила, що нову школу розраховують побудувати швидше, ніж планувалося - за два роки замість трьох.

Депутати внесли масштабні зміни до обласного бюджету 

7 мільйонів гривень на будівництво навчального закладу вже виділили сільський та районний бюджети, близько 25 мільйонів мають надійти з державного Фонду регіонального розвитку. Загальна вартість проекту складає майже 70 мільйонів гривень.

На даний момент будівництво навчального закладу йде повним ходом. За проектом, школа в Пісочині буде триповерховою, в будівлі передбачені ліфти. Навчатися тут зможуть 640 дітей.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта