Трагедія на "Хартроні". Прокуратура дала нову інформацію про розслідування

19.02.2014 13:06 Влада
http://job-sbu.org/ http://job-sbu.org/
У розслідуванні пожежі на харківському ювелірному виробництві з'явилися нові підозрювані.

Ще трьом особам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей), - повідомили у прокуратурі Харківської області.

За словами начальника управління прокуратури області Артема Степанова, серед підозрюваних – безпосередній власник поверхів, де сталося загоряння, директор Харківської ювелірної фабрики та інженер фірми «Даймонд-Консалтинг».

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що 11 січня повідомлення про підозру направлено керівнику «Даймонд-Консалтинг». Наразі він перебуває у розшуку.

За словами А. Степанова, органами слідства вживаються усі необхідні заходи для встановлення місцезнаходження підозрюваного, у тому числі – на міждержавному рівні.

Він також повідомив, що наразі встановлені усі орендарі та суборендарі, які знаходилися у приміщенні.
- Встановлено 7 суб’єктів господарювання. Усі вони економічно пов’язані з виробництвом ювелірних виробів та мають економічні відносини із власником приміщення, - відзначив Степанов.

Нагадаємо, 8 лютого на території Харківської ювелірної фабрики, розташованої у будівлі "Хартрону", сталася страшна пожежа.

У пожежі загинули вісім чоловік.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта