В. Дулуб про ожеледь: Коли настає катаклізм - розводимо руками

25.01.2013 14:37 Влада
http://sonnikguru.ru http://sonnikguru.ru
Ожеледиця, яка днями була на Харківщині, в деяких районах області викликала серйозні проблеми.

Перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб піддав жорсткій критиці роботу окремих райдержадміністрацій Харківщини, які неналежним чином поставилися до очищення доріг.

- Знаєте, дивно якось виходить, коли начебто всі райони ретельно готуються до різних природних катаклізмів, а потім коли вони настають, розгублено розводять руками, - зазначив Валентин Дулуб. - Унаслідок цього діти не потрапили до школи, адже то піску виявляється немає, то сольового розчину, а батьки залишилися зі школярами вдома і не пішли на роботу. А ось керівники райдержадміністрацій та місцевого самоврядування звітують, що все нормально. Як таке може траплятися? Але те, що ви говорите, мені ще до вас розповіли. Я знаю всі “больові точки” в кожному регіоні області. Саме тому, ще раз наголошую — робіть висновки, поки їх не зробило керівництво області.

Також перший заступник губернатора зосередив увагу присутніх на селекторній нараді на роботі захисту ліній електропередач від дерев. Поки що належним чином до цього поставилися Вовчанський, Золочівський, Харківський райони тощо. А ось на Валківщині, Дергачівському, Кегичівському районах та інших справи набагато гірші.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта