Засуджений у Харкові намагався пронести у камеру чотири мобільники

14.02.2013 13:05 Влада
фото прес-служби управління ДПтС України в Харківській області фото прес-служби управління ДПтС України в Харківській області
Засуджений під час розвантаження посилок у вантажному автомобілі замінив посилку на раніше виготовлену копію такої ж посилки.

При догляді посилки було виявлено та вилучено чотири мобільних телефони (LG, SoniEricsonZ710I, SamsungGT-E1080I, SamsungGTC3010) в робочому стані без сім-карт та два зарядних пристрої до них, повідомили у прес-службі управління ДПтС України в Харківській області.

Подія сталася сьогодні, 14 лютого, під час розвантаження посилок, що надійшли до засуджених Жовтневської виправної колонії у Харкові. У коридорі контрольно-перепускного пункту між житловою та виробничою зонами, біля кімнати для видачі посилок співробітниками установи був затриманий засуджений, котрий залучався до робіт по благоустрою житлової зони установи, під час особистого догляду його верхнього одягу під фуфайкою була виявлена та вилучена посилка.

За даним фактом здійснюється перевірка, матеріали та вилучені заборонені предмети будуть направлені до Балаклійського районного суду в Харківської області.