Головний лікар психлікарні обіцяє катувати стареньких за гроші (ШОКУЮЧЕ ВІДЕО)

24.04.2013 07:29 Суспільство
http://tsn.ua/ http://tsn.ua/
У Київській психоневрологічній лікарні № 1 катують та доводять до голодної смерті стареньких - володарів квартир у Києві.

Журналісти програми "Гроші" змогли під час експерименту домовитися в Київській психоневрологічній лікарні № 1 про те, щоб запроторити підставну людину заради квартири в столиці.

Люди, які потрапляють в медустанову, згасають за кілька місяців. Працівники лікарні на умовах анонімності повідомляють, що багато пацієнтів постійно говорять про квартири.

Зокрема, лікар із Павлівки (так називають лікарню в народі - Ред.) Ярослав Стаховський погодився за гроші прийняти здорову жінку на лікування.

Він запевняє, що бабусі, у яких забирають квартири, починають кричати тільки коли зрозуміють, що сталося.

"Це реально. Ви ж будете платити кожен місяць. Ну, а хто знає, скільки проживе бабуся?! Вона може прожити п'ять років, а може вона прожити два місяці. Тому як може бути сума однаковою за п'ять років і за два місяці?" , - зазначив Стаховський.

Він підкреслює, що умов утримання в лікарні взагалі ніяких немає:

"Це божевільня! Її будуть бити хворі жінки. Над нею будуть знущатися хворі жінки. Її будуть бити головою об унітаз в туалеті. Її буде вночі бити п'яна санітарка. Це буде пекло! Це я однозначно кажу. Над ними йде знущання, але не просто так, а з урахуванням того, що за них платять ще хороші гроші! Тобто гроші платити не даремно. Вона не буде там отримувати ні лікування, ні заспокійливого, нічого! Буде мучитися!"

До речі, у лікарні перебуває літня жінка, у якої забрали квартиру в самому центрі Києва. Тепер в її квартиру в'їхали нові господарі, які планують найближчим часом робити ремонт. Жінці поставили діагноз параноя, і швидко в суді визнали недієздатною. Перед цим її катували в туалеті, а потім сказали, якщо вона кричить, значить хвора. Однак навіть такі страшні вчинки не зупиняють лікарів, які за гроші здатні зробити багато чого. Таким чином, через гроші навіть здорової людини навічно розміщують в палаті пліч-о-пліч з небезпечними психами.

Джерело: ТСН
Автор: Администратор сайта