На крісло Харківського міського голови претендують 15 кандидатів

01.10.2020 16:50 Вибори
Харківська міська територіальна виборча комісія зареєструвала 15 кандидатів на посаду Харківського міського голови.

Один з них Олег Абрамичев, який балотується від «Європейської Солідарності». Він є волонтером та співзасновником організації «Благодійний фонд Сергія Жадана».

Фото: Європейська солідарність

Інший кандидат – Валерій Безлепкін, який іде на вибори як самовисуванець. Працює заступником директора ТОВ «Стіммі».

Фото: redpost.com.ua

Від партії «За майбутнє» за очільництво у міськраді боротиметься харківська підприємиця Ірина Денисова. Вона також очолює ГО «Спілка ініціативних рухів».

Фото: Ірина денисова/Facebook

Як самовисуванець участь у місцевих виборах візьме екснардеп та колишній очільник Харківської ОДА (з 2010-го по 2014 рік) Михайло Добкін.

 

Фото: file.liga.net

Візьме участь у перегонах і чинний голова Харківської міської ради Геннадій Кернес, який уже двічі обирався на цю посаду – у 2010-му та 2015 році. Кандидат балотується від партії «Блок Кернеса – Успішний Харків».

Фото: file.liga.net

Серед претендентів на крісло міського голови – чинний голова Харківської ОДА Олексій Кучер. Він є кандидатом від партії «Слуга Народу».

Фото: Олексій Кучер/Facebook

Ще одним претендентом на посаду є Сергій Кушнарьов – харківський підприємець. Він є висуванцем партії «Перемога Пальчевського».

Фото: Сергій Кушнарьов/facebook

Від партії «УДАР Віталія Кличка» у голови Харківської міськради балотується чинний депутат міськради, заступник голови постійної комісії з питань транспорту, зв’язку та екології Георгій Лаговський.

 

Фото: Георгій Лаговський/Facebook

Від партії «Голос» у мери Харкова балотується Олександра Нарижна. Вона працює проректором приватного закладу вищої освіти «Харківська школа
архітектури».

Фото: izvestia.kharkov.ua

Ще однією претенденткою є Наталія Пилипенко. Вона очолює громадську організацію «Українське об’єднання Гардемарини» та є самовисуваницею.

Фото: Наталія Пилипенко/Facebook

Читайте також: Місцеві вибори 2020: хто йде у депутати Харківської облради

Від партії «Батьківщина» участь у перегонах візьме гендиректор «Олімпійського учбово-спортивного центру «Акварена» Ігор Приходько.

Фото: Ігор Приходько/Facebook

Від партії «Демократична сокира» до міськради Харкова балотується підприємець Микита Соловйов.

 

Фото: Микита Словйов /Facebook

Також участь у виборах візьме харківський бізнесмен Олександр Фельдман. Він балотується від партії «Опозиційна платформа – За життя».

Фото: znaj.ua

Ще одним кандидатом на посаду голови Харківської міськради є Ігор Черняк. Він чинний депутат міської ради та член Харківського антикорупційного
центру. Є кандидатом від партії «Блок Світличної – Разом».

Фото: newsroom.kh.ua

Також у кандидати комісія зареєструвала Дениса Ярославського, який працює юристом у Харківському проектному інституті. Йде на вибори як самовисуванець.

Фото: Денис Ярославський /Facebook

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня за новою виборчою системою. Як правильно заповнювати бюлетень - дивіться тут.