Через негоду в області знеструмлено кілька населених пунктів

30.01.2020 11:32 Суспільство
Фото: ukrinform.ua Фото: ukrinform.ua
У Харкові повалені дерева призупинили рух трамваїв.

Через сильний вітер на Харківщині сталися випадки часткового і повного знеструмлення окремих населених пунктів. За інформацією Департаменту цивільного захисту ХОДА, станом на 07:00 30 січня частково знеструмлені міста Дергачі, Куп’янськ та Мерефа. Повністю знеструмлені три села в Краснокутському районі — Кочалівка, Петровське та Любівка. Наразі ремонтні бригади проводять відновлювальні роботи.

А в Харкові через негоду впало сім дерев. За інформацією Харківської міськради, в Індустріальному районі впало два дерева: на пр. Московському (на трамвайних коліях), одне - в районі заводу ХТЗ (уздовж трамвайної колії), і ще одна велика гілка впала на пр. Олександрівському (у зеленій зоні).

У Немишлянському районі одне дерево впало у приватному секторі на перетині пр. Тракторобудівників та вул. Амасова (аварійної ситуації немає).

У Київському районі впало два дерева - на вул. Сумській, 112 та вул. Мироносицькій (ріг з вул. Костомарівською).

У Холодногірському районі одне дерево впало на трамвайні дроти на вул. Великій Панасівській (перехрестя з пров. Резняківським).

Наразі рух трамваїв по вул. Великій Панасівській відновлено. Трамваї № 23 і 26 поки їдуть до Салтівського шосе і назад - за маршрутом. На ділянці вже прибрали гілки і ремонтують контактну мережу.

Читайте також: Обласні лікарні Харківщини готують до коронавірусу

 

Автор: Андрій Соха