Куряча грудка «Домашня»: готуємо м'ясо для смачних бутербродів
Знадобляться:
куряча грудка без кісточки – 1 шт.,
олія – для смаження,
сіль, перець чорний мелений, карі – за смаком,
фольга.
Курячу грудку помити, обсушити, розділити на дві половинки. Натерти сумішшю солі, перцю і карі та залишити на годину в холодильнику. Обсмажити потім на сковорідці з обох боків до появи золотистої скоринки. Як тільки всі боки будуть обсмажені, виключити вогонь, накрити кришкою і не піднімати її протягом 30 хвилин (це важливо!). Потім дістати зі сковорідки, дати охолонути, загорнути в фольгу і покласти в холодильник не менше ніж на 6 годин, можна і на довший час.
Якщо виконати всі ці умови, грудка не буде розпадатися на шматочки, коли нарізатимете, буде щільна і ніжна.
Читайте також Рецепт дня: готуємо бастурму з курячої грудки