Смачні десерти: готуємо цукерки з кисломолочного сиру «Полунична рафаєлка»

20.06.2020 17:04 Корисно
фото сookorama.net фото сookorama.net
Основа цих цукерок – сир та вершки, а особливого смаку надає полунична начинка.

Знадобляться:
полуниця – 200 г,
кисломолочний сир – 400 г,
цукрова пудра – 60 г,
кокосова стружка – 30 г,
вершки чи солодка сметана (жирна) – 100 г,
цукор ванільний – 20 г.

Кисломолочний сир перетерти через металеве сито, пропустити через м’ясорубку або ретельно розтерти виделкою до однорідної маси. Додати ванільний цукор, цукрову пудру, кокосову стружку і ретельно розтерти та перемішати. Полуницю промити, видалити хвостики. Із сирної маси скачати кульки, розплющити їх на палянички (круглі коржики). Загорнути у кожну по одній полуниці та сформувати круглі цукерки. Готові цукерки обкачати у кокосовій стружці. Подавати відразу ж на стіл. Можна зберігати у холодильнику декілька годин.

Читайте також Рецепт дня: пиріг з полуницею на сметані