Відкритий ринок землі: як безпечно продати або купити ділянку

Promo
21.12.2023 12:58 Агропром
Фото: онлайн-маркет «Доброзем» Фото: онлайн-маркет «Доброзем»

Процес купівлі-продажу землі сільськогосподарського призначення досить непростий. Щоб зекономити час та убезпечити себе від можливих ризиків, можна скористатися послугами спеціальних сервісів з купівлі-продажу землі. Одним з таких є онлайн-маркет землі «Доброзем». 

В Україні ринок землі сільськогосподарського призначення запрацював з липня 2021 року. Селяни отримали змогу вільно розпоряджатися своєю власністю. Але одна справа господарювати на землі, а зовсім інша, в разі необхідності, її продати. Та ще й так, щоб не втрапити на гачок до шахраїв. Чимало проблем виникає і з придбанням землі. Адже процес її купівлі-продажу досить складний – пошук земельної ділянки, перевірка, перемовини з власником та орендарями, підготовка документів купівлі-продажу, а також нотаріальне завірення угоди.

Щоб зекономити час та убезпечити себе від ризиків, можна скористатися послугами спеціальних сервісів з купівлі-продажу землі. Добре себе у цій сфері зарекомендував онлайн-маркет землі «Доброзем». Компанія надає повний юридичний супровід угод та підбирає нотаріуса. В «Доброземі» індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Так, для продавців землі заготовлений пакет послуг: безкоштовна консультація щодо продажу земельних ділянок (вартість, процедура та інше); пошук покупця, укладання угоди під ключ (коштом покупця), гарантії безпеки проведення документації.

Покупцям – надаються консультації та послуги щодо купівлі ділянок сільськогосподарського призначення з метою інвестування (одержання щорічного пасивного доходу і майбутньої капіталізації).

Фермерам та агрохолдингам – пропонується партнерство на найпрозоріших умовах з метою збереження земельного банку підприємств, шляхом придбання ділянок бажаючих орендодавців та з подальшим продовженням термінів оренди.
Вартість послуг для покупців складає 6 % від вартості придбаної ділянки, продавці витрат не несуть.

Сайт компанії є максимально технологічним і зручним. Сюди автоматично підтягуються дані з різних відкритих реєстрів по всіх земельних ділянках та є знімки із супутника. На сайті також можна отримати інформацію про те, що вирощувалось на конкретних ділянках та яка кількість опадів була останніми роками.

«Ми завжди проконсультуємо наших продавців щодо ринкової вартості ділянок, допоможемо сформувати ціну. Розповімо, як правильно поводитись з орендарями, надамо консультації щодо договорів оренди. Це не зобов’язує нікого з них продавати свої ділянки саме через нас. Наша мета – зробити свій внесок у розвиток ринку землі та вивести його на показники успішних Європейських ринків», – зазначив директор компанії Дмитро Пасічник.

Нині на майданчику «Доброзему» виставлені на продаж близько 6 тисяч ділянок (20 тисяч гектарів) у всіх областях України (крім тимчасово окупованих територій та прифронтових зон), а кількість угод, проведених компанією від початку війни, вже сягнула 500.

Якщо ви зацікавлені у співпраці, звертайтесь на гарячу лінію, щоб отримати безкоштовну консультацію та оцінку вашого паю від «Доброзему»:
Vodafone +380990008651,
Kyivstar +380670095160,
Lifecell +380937598650

Автор: Надія Янінович