Допомога евакуйованим: Дворічанська СВА співпрацює з юристами

12.02.2024 10:20 Всі Новини
Фото надано Дворічанською СВА Фото надано Дворічанською СВА

Нещодавно працівники Дворічанської селищної військової адміністрації познайомили жителів своєї громади, які евакуювалися та зараз живуть у гуртожитках вишів Харкова, з благодійним фондом «Право на захист».

Як розповіла медіа «Слобідський край» начальниця Дворічанської селищної військової адміністрації Галина Турбаба, фонд «Право на захист» надає юридичну допомогу – написати позовну заяву, відновити документи, власні та на майно, представляти інтереси у суді.

– Ми підписали з фондом меморандум про співпрацю і разом відвідали гуртожитки у Харкові. Юристи з «Права на захист» познайомилися з нашими людьми, які тепер можуть безпосередньо звертатися до них за необхідності. Бо дуже багато виїжджали без нічого, без документів, особливо люди літнього віку, які тепер не розуміють, куди звертатися, що робити. У нас була мета – познайомити, дати контакти, і ми це зробили, – розповіла начальниця Дворічанської селищної військової адміністрації.

Зараз у гуртожитках вишів Харкова проживає близько 2000 жителів Дворічанської громади.

Нагадаємо, що ми писали, як триває евакуація у Дворічанській громаді та чому люди залишаються вдома, незважаючи на небезпеку.

Також ми писали, з яких сіл у громаді виїхали всі люди