Школярів Харківщини запрошують на підготовку до НМТ

30.09.2023 13:30 Всі Новини

Випускники, які готуються складати НМТ, можуть взяти участь у вебінарах Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця з 5 предметів. Також зареєструватися та пройти пробне НМТ можуть старшокласники.

Як розповів медіа «Слобідський край»  проректор з науково-педагогічної роботи і стратегічного розвитку Максим Серпухов, у виші з 2 жовтня стартують безкоштовні вебінари. Вони допоможуть у підготовці до національного мультипредметного тесту з української мови, історії України, математики, фізики та англійської мови.

Так, 2 жовтня о 15.30 відбудеться вебінар з історії України, 5 жовтня о 15.30 пройде вебінар з математики, 9 жовтня о 15. 30 - з фізики, 10 жовтня о 15.30 - з української мови, а 13 жовтня о 15.30 - з англійської мови.

Для участі у вебінарах необхідно заповнити анкету за посиланням: (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRHEDllMLdXL2Z-kTDuLQYg4zjxNh-L4b3KzYQAV00Db9FKw/viewform).

- У ХНЕУ ім. С. Кузнеця постійно проходять різні заходи для школярів, щоб допомогти їм підготуватися до НМТ. Зокрема, на вебінарах ми розповідаємо про теми та питання, які будуть на тестуванні, про те, як виконувати завдання, з чого почати підготовку до мультипредметного тестування. Це дає школярам необхідну базу, - розповів Максим Серпухов.

Нагадаємо, що у Харкові презентували план відновлення міста та шукають інвесторів для його реалізації.

Нагадаємо також, у місті Харків Пункти незламності будуть забезпечені продуктами, медикаментами, паливом для генераторів.

Раніше ми писали, як Харків готується до опалювального сезону.

Більше новин Харків читайте на нашому сайті.

Автор: Марія Іващенко