Поранених під Щастям та Кримським бійців лікують у Харкові. Коментарі лікарів (ВІДЕО)

05.06.2015 05:57 Новини
kh.vgorode.ua kh.vgorode.ua
Понад три десятки бійців із зони АТО, що потрапили під обстріли бойовиків під Щастям та Кримським, доправлено на лікування до Харківського шпиталю.

Як розповіла волонтер Ярина Чаговець, операції пораненим хлопцям лікарі робили протягом усієї ночі на 4 червня. П'ятеро бійців знаходяться у важкому стані.

За вечір середи у шпиталь привезли 5 важких. У трьох — вогнепальні поранення голови, у інших — важкі поранення грудної клітки. Усі постраждали від осколків. Один з бійців, 35-річний чоловік, у медикаментозній комі. Його доправили з Артемівської лікарні.

Директор Департаменту охорони здоров'я Харківської ОДА Олександр Галацан прокоментував ситуацію наступним чином: «Всього за добу надійшло 42 людини. У структурі, дійсно, більше поранених, ніж зазвичай. Усього зранку вчорашнього дня до ранку сьогоднішнього дня надійшло 11 поранених, із яких вчора ввечері було троє важких пацієнтів – це важкі вогнепальні поранення голови. Крім того, ще два з важкими вогнепальними пораненнями грудної клітки». Про це повідомляє Громадське.

Попри все, поранені не занепадають духом, прийшовши до тями, поспішають передати привіт родичам, повідомити, що живі.

Відео Радіо "Свобода"

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта