Школярів Харківщини залишать удома до 5 квітня

26.03.2021 14:15 COVID-19
У школах Харкова продовжили весняні канікули на тиждень, а в навчальних закладах області після канікул почнеться дистанційне навчання.

Ще тиждень харківські школярі відпочиватимуть на канікулах. Таке рішення сьогодні, 26 березня, опублікували в міськраді. Як повідомили у мерії, учні молодшої школи повернуться до звичайних занять у класах 5 квітня. Якою буде форма навчання учнів 5–11 класів, залежатиме від епідеміологічної ситуації.

Нагадаємо, у зв'язку з погіршенням епідситуації учні харківських шкіл були відправлені на канікули з понеділка, 22 березня.

У низці загальноосвітніх закладів Харківської області канікули або дистанційне навчання було введене ще раніше – 18 березня. Зокрема, це школи Борівщини. Із 22 березня там почалися канікули. А після їх завершення, 28 березня, учні вийдуть на дистанційне навчання до 5 квітня. Таке рішення селищна рада прийняла у зв'язку з високою захворюваністю на ГРВІ та Covid-19.

Так, за період з 1 по 24 березня у Борівській громаді було зроблено 265 ПЛР-тестів на ковід, з яких 162 виявилися позитивними. Серед осіб, що захворіли, 24 учні та 13 учителів загальноосвітніх шкіл.