Скільки коштують у Харкові крупи та курячі яйця: актуальні ціни

18.09.2023 11:21 Економіка
Фото: Харківська міська рада Фото: Харківська міська рада

У місті Харків гречана крупа у середньому коштує 47 гривень за кілограм, рис – 66 гривень за кілограм. За десяток курячих яєць доведеться заплатити від 40 до 57 гривень.

Як передає «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу Харківської міської ради, про актуальні ціни на крупи та яйця розповіли у Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку.

Ціни у супермаркетах та на ринках Харкова:

  • гречана крупа у середньому коштує 47 гривень за кілограм,
  • крупа рисова довгозерниста – 66 гривень за кілограм, 
  • крупа рисова круглозерниста – 61 гривня за кілограм, 
  • пшоно – 33 гривні за кілограм, 
  • манна крупа – 26 гривень за кілограм,  
  • курячі яйця – від 40 до 57 гривень за 10 штук.

Вартість продуктів залежить від виробника, пакування, обробки тощо. У супермаркетах міста Харків ціна на товари власних торгових марок зазвичай нижча.  

Нагадаємо, що у супермаркетах та на ринках міста Харкова можна купити городину тривалого зберігання нового врожаю.  Харків’яни можуть купити овочі за оптовими цінами на окремому майданчику на території Кінного ринку. Тут ціни на овочі нижчі на 15–20 %.

Раніше ми писали, що в новому опалювальному сезоні тарифи на послуги опалення та гарячого водопостачання для населення Харкова не зміняться.

Нагадаємо також, що у Харківській області триває збір урожаю зернових та зернобобових культур. Станом на 8 вересня аграрії обробили 319,8 тисячі га, з яких намолотили 1 мільйон 318,7 тисячі тонн зерна.

Більше новин Харків читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко