Чоловічий жилет: необхідність на круглий рік

Promo
28.09.2021 13:02 Корисно
Кілька сезонів тому він був вкрай популярним, згодом кудись зник, і повернувся цього літа. Чимало стильних образів ми бачили на медійних персонах, на показах мод, на сторінках фешн-видань саме з безрукавками. Тому, ми вирішили, що всім необхідно дізнатися про їхню популярність, та допомогти з вибором найбільш актуального на всі сезони (адже тепло ще не пройшло — попереду “Бабине літо”).

На літо. Придивіться укорочені оверсайз-варіанти, схожі на робочу уніформу. Кольори можуть бути як базовими, чорними, сірими, оливковими, так і більш яскравими, наприклад, помаранчевими. Саме чоловічий жилет тут виступає акцентом, тому до нього більше не потрібно композиційних центрів.

На демісезон. Всі пам’ятають про куртки-трансформери, які мають знімні рукави, та чудово виконують терморегуляційну функцію в період поступового похолодання. Дані варіанти є чудовими провідниками між сезонами, бо вони легкі, можуть мати найрізноманітніше оформлення, що дозволяє використовувати їх у всіх стильових напрямках. Тому, варто взяти цей варіант собі на озброєння.

На зиму. Звісно ж, оверсайз варіанти. Рекомендуємо придбати собі такий, що його у вас немає. Така модель допоможе підкреслити рельєфність рук, та буде стильно перегукуватися з іншими елементами образу. Оскільки палітра дизайнерів доволі обширна, кожен зможе знайти щось найбільш підходяще під речі наявні в гардеробі. Оскільки в холодну пору всі обирають щось максимально практичне , радимо звернути увагу на нетривіальні забарвлення наприклад той же помаранчевий або кольору морської хвилі.

Де можна знайти цікаві та практичні моделі? Ми активно моніторили інтернет-ресурси та зупинилися на мультибрендовому онлайн-магазині MD-Fashion. Тут великий модельний ряд товарів від затребуваних брендів з усього світу. Всі товари тут оригінальні, адже поставляються компанії, як офіційному представнику в Україні. Аби переконатися, радимо перейти за посиланням у статті вище, та оцінити все самостійно.