Додати легкості в осінні дні: вибираємо аромати!

Promo
15.09.2021 13:30 Корисно
Так не хочеться темних осінніх днів, похмурої погоди і поганого настрою. Інша справа влітку...Але як продовжити літо і безтурботні дні відпочинку?Чарівної палички не маємо.., але поради про те, які аромати підібрати, на ще теплі осінні дні -маємо!

Сучасний парфумерний ринок пропонує варіанти на будь який смак і гаманець!Ви можете скористатися мережевими брендовими магазинами чи  завітати в  інтернет магазин духів не виходячи з дому!Та існує одне правило: оригінал та якість можна знайти лише у перевірених часом та репутацією продавців!

Яким нотам віддавати перевагу

  • Цитрусовим. Вони уособлюють собою свіжість та іскристість. Якщо бачите в піраміді апельсин, лайм або петітгрейн - обов'язково дозвольте своєму зап'ястю їх спробувати.
  • Квітковим. Жасмин і троянда - це безпрограшний варіант, який можна порівняти з нюдовим макіяжем. На їхній основі створено безліч цікавих композицій.
  • Фруктово-ягідним. Вони додадуть парфуму соковитості, а ще нагадають про дитячі вилазки на бабусин город за жменею стиглої полуниці. Придивіться до акордів малини, інжиру, груші, абрикоса, сливи.
  • Акватичні. Вони створюють найбільш придатні для красивого опису запахи: берега океану, вулиці після дощу, морського бризу. Ці ноти найкраще розкриваються в союзі з кавуном і виноградом, водяними ліліями або кувшинками.

Трійка найкращих жіночих ароматів, щоб продовжити літо

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Більш свіжа версія відомого парфуму Daisy. Квітково-фруктова композиція завдяки своїй легкості припаде до душі практично кожній дівчині. Її можна «надіти» як на ділову зустріч, так і на раптове побачення. Кришечку флакона прикрашають білі, жовті та рожеві маргаритки. Крім цих квіток у піраміді присутні стигла малина зі сливою та соковитий лічі. Їх доповнюють ледве вловимі деревні мотиви. Eau So Fresh створює романтичний настрій навіть у похмурі дні.

Dolce & Gabbana Light Blue Sun

Квітучий сад під теплим літнім дощем - саме так хочеться описати цей запах. Свіжий подих лимона та яскравий акцент яблука гармоніюють з прохолодними озоновими переливами. У серці Blue Sun розкриваються бутони троянди і жасмину, які плавно переходять у солодкувату ваніль, обрамлену хвойними відтінками кедра.

Giorgio Armani Light di Gioia

Ще одна оновлена ​​версія творіння знаменитого модного дому. Аромат миттєво переносить на морське узбережжя півдня Італії - батьківщини культового модельєра Джорджо Армані. Союз терпкого бергамота й ніжного жасмину злегка відтіняє білий мускус. А фінальним акордом звучать ефірні олії рідкісних порід дерев.

Light di Gioia просто створений для  прогулянок парком і відпочинку просто неба. Окремою прикрасою стане флакон насиченого жовтого кольору, ніби залитий яскравими променями сонячного світла.

Чоловіча парфумерія

Крім заявлених вище цитрусових і акватичних нот чоловікам також варто придивитися і до деревних. Актуальні  духи чоловічі з хвойними  акценти. Хвойні ноти  дарують свіжість, почуття спокою та впевненості у похмурі дні. Не варто нехтувати й квітково-фруктовими акордами, адже залежно від їхнього обрамлення вони можуть звучати зовсім по-різному.

Рейтинг найкращих чоловічих парфумів для продовження літа в осінні  дні

Dsquared2 Green Wood Pour Homme Eau de Toilette

У вишуканій деревній композиції виразно чути могутній кедр, який урівноважений свіжими бризками лимона та бергамота. Яскравим акцентом виступає нота бурбонського пряного перцю. Dsquared2 телепортує із задушливого мегаполісу в той самий Green Wood - зелений ліс із високими деревами, вкритими мохом і смолистими слідами.

Yves Saint Laurent Y Men Eau de Toilette

Аромат відмінно підійде поціновувачам свіжості з легкими квітковими нюансами. Буква Y на упаковці відсилає не лише до творця модного дому Ів Сен-Лорану, а й покоління мілленіалів. Для них і створювався цей ансамбль з льодової м'яти та лимона, відтінених пахучою лавандою. Пом'якшили парфумерну воду листя фіалки, герань і шавлія - вони додали більше глибини та насиченості.

Jo Malone Basil and Neroli

Нішева парфумерія часто радує унісекс варіантами, Basil and Neroli якраз один із таких. Завдяки своїй мускусній основі він підійде як чоловікам, так і жінкам. Трав'янисті нотки базиліка з'єднуються з розслаблювальними кедровими відтінками та доповнюються пряним звучанням неролі. Цитрусовий іскристий запах відмінно підходить для вечірніх прогулянок містом обрамленого жовтим листям!

Ці та багато інших духів ви знайдете на PARFUMS.ua, де можна підібрати бажані варіанти за сезоном, бюджетом і настроєм.

Нехай ваша осінь буде ароматною!

Автор: Поліна Ларіна