Електробритва Braun - кращий вибір стильних та успішних чоловіків

Promo
08.07.2021 17:50 Корисно
Стильні чоловіки люблять експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом, вибираючи чи то брутальну бороду вікінга, або чарівну триденну щетину, чи гладко виголене обличчя.

Тим, кому до вподоби третій варіант, не обійтися без якісної, надійної та зручної електробритви. Придбати підхожу модель цього незамінного приладу можна прямо зараз, перейшовши в інтернет-магазин Браун-Шоп за посиланням https://braun-shop.com.ua/ua/muzhskoe-brite/britvy-braun/.

Чому варто вибирати електробритву Braun

Німецька компанія Braun є визнаним світовим лідером у виробництві товарів і аксесуарів для гоління. Електробритви від цього бренду мають безліч переваг в порівнянні з аналогами від інших виробників.

Вибір на користь чоловічої електробритви Braun слід зробити з кількох причин:

•    продумана сіткова конструкція, що забезпечує зрізання волосків по прямій лінії одним легким дотиком;
•    унікальний малюнок ультратонкої сіточки, завдяки якому гарантується ідеально чисте та гладке гоління без доторкання до поверхні шкіри;
•    ідеальна адаптація до всіх контурів та вигинів обличчя завдяки наявності плаваючої голівки;
•    універсальність використання - як сухим, так і вологим способом, в поєднанні з пінкою або гелем для гоління;
•    автоматичне зчитування густоти щетини для правильного підлаштування мотора за допомогою інноваційної технології AutoSence;
•    оптимальний вибір насадок для поліпшення якості та результатів гоління.

Як користуватися електробритвою Braun для ідеальної гладкості шкіри

Використовуючи для гоління машинки від компанії Braun, можна легко домогтися ідеально гладкого гоління без подразнень. Для цього потрібно дотримуватися кількох правил і рекомендацій:

1.     Перевірити ступінь заряду бритви і переконатися, що прилад готовий до застосування.
2.     Умити обличчя теплою водою, щоб шкіра злегка розпарилася і розкрилися пори - так щетинки будуть зголюватися набагато легше.
3.     Ввімкнути електробритву Braun і приступити до обробки рослинності, утримуючи прилад під прямим 90-градусним кутом.
4.     Щоб бритвена голівка ковзала більш плавно - вільною рукою трохи натягувати шкіру.
5.     Під час всієї бритвеної процедури зберігати однаковий ступінь натиску на шкіру, щоб уникнути подразнення та порізів. З цієї ж причини не слід обробляти кожну ділянку шкіри по кілька разів.

Щоразу після завершення процедури гоління необхідно очищати бритву. Більшість моделей даних приладів оснащені системою автоматичної підзарядки і очищення, яка приводиться в дію одним натисканням кнопки. Ріжучі елементи електробритви Braun схильні до зносу, тому рекомендується замінювати їх через кожні півтора року.

Купити електробритву Braun в Україні дуже просто - для цього необхідно зайти в інтернет-магазин Браун-Шоп, вибрати вподобану серію і модель, а потім оформити замовлення. Найвигідніші ціни діють в рамках спеціальних акцій. Покупцям гарантується справжня німецька якість і швидка доставка товару в будь-яку точку Києва та інших міст.