Переваги та недоліки блендерів Бош

Promo
27.08.2021 10:08 Корисно
Домогосподаркам дуже важливо, щоб у квартирі була техніка, яка допоможе приготувати їжу.

Один з незамінних приладів – блендер, який допоможе приготувати велику кількість страв. Сучасний блендер Bosch допоможе:

  • подрібнити м’ясо для фаршу;
  • натерти овочі;
  • нарізати продукти кубиками;
  • замісити тісто;
  • зробити пюре;
  • приготувати коктейль та інше.

Це лише невеликий список можливостей обладнання, з яким справляться навіть недорогі моделі. Преміальні пристрої можуть набагато більше.

Головні переваги виробника

Незалежно від виду обладнання, техніка Бош має ряд переваг. Перша з них – незмінно висока якість кожного елемента. Навіть пластик для виготовлення корпуса дуже якісний. Він приємний на дотик, не має запаху, міцний. Контакти з іншим посудом не здатні призвести до пошкодження. Для зручності тримання ручка пристрою має покриття Soft Touch.

Друга перевага – якісні двигуни. В залежності від моделі блендера мотор може працювати на різних швидкостях. В дорогих пристроях використовується одразу 10-12 швидкостей. Електромотор працює з мінімальним рівнем шуму, що також порадує власника. Потужність двигуна може бути різною: від 250 Вт в моделях з однією швидкістю до 750 Вт і вище.

Велика кількість насадок – безумовна перевага продукції Бош. Окрім насадок для подрібнення різних продуктів, варто відзначити якість їх металу. Ножі довгий час залишаються гострими, тому потрібно бути дуже обережним при зміні насадки. Ніжку з металу зручно мити у звичайній посудомийній машині.

Які є недоліки?

Розказувати про всі переваги блендерів виробника можна дуже довго. Кожна з моделей має власні плюси. Також компанія Bosch використовує різноманітні технології, які направлені на підвищення експлуатаційних характеристик.

Серед недоліків можна назвати лише один – висока ціна. Але дорого коштують лише найсучасніші пристрої з великим набором функцій. Водночас в каталозі виробника є і зовсім недорогі моделі. Вони поступаються по функціоналу, але такі ж якісні та надійні.

Автор: Олена Загребельна