Patrizia Pepe – «перчик» у вашому гардеробі

Promo
08.02.2022 11:57 Корисно
Patrizia Pepe – що підібрати для створення ефектної зовнішності

Цей бренд для багатьох став єдиним у списку бажаного з категорії одягу pret-a-porter. Італійські дизайнери навчилися робити справді вишукані речі при цьому дотримуватися fast-fashion, щоб у кожному сезоні на вас чекали нові емоції, ідеї для гардеробу та фарби. Спочатку Патриція Бамбі і Клаудіо Орреа навіть не думали про світову славу, обмежившись вузьким колом фанатів та штатом працівників, що налічував лише 10 людей. Працюючи на бюджетному обладнанні і реалізуючи мізерні обсяги товарів, майстри проте вклали в це душу. Це знайшло відгук незабаром, і в компанії з'явилися гроші на переїзд та розширення. Але тим самим перчиком, пізнаваним у фірмовому стилі бренду стала саме творчість Патриції. Дизайнер унікальних поглядів, талантів та бездоганного смаку створював справді унікальні колекції, гідні путівників за знаковими ідеями сучасної фешн-індустрії.

Головна відмінність продукції Patrizia Pepe - це пишність концепцій та особлива увага до кожної деталі. Марка спеціалізується на кежуал-образах, роблячи ставку на декор, спеціальні фасони та індивідуальні прийоми виготовлення. У колекціях ви знайдете безліч фарб, майстерних декоративних доповнень, і часом досить витончених, і водночас сміливих концепцій. 

Звичайно італійське походження лейбла не дозволяє йому йти шляхом спрощення. Навпаки з кожним роком фірма розвиває технологічні навички, працює над покращенням існуючих методик і цінує репутацію італійського бренду. Для виготовлення використовують преміальні матеріали, які ретельно підбираються залежно від дизайнерського задуму. Також ви можете придбати стилізовані спортивні костюми та відмінне взуття з привабливими та вражаючими дизайнами. Найбільший вибір брендової продукції в Україні представлений інтернет-магазином Saks’85. На наш погляд це - найкраще місце для такого шопінгу, адже тут зібрані найкращі європейські лейбли з гарантією оригінальності.