Пластика грудей: відповіді на популярні запитання

Promo
06.12.2021 10:45 Корисно

Кожна жінка хоче мати гарні груди. Сьогодні пластична хірургія творить чудеса і може втілити будь-які побажання відносно зовнішності. Пластика грудей в Івано-Франківську виконується у клініці Мед-Атлант. У нашій статті фахівці дадуть відповіді на найпопулярніші питання пацієнтів.

Що відбувається з імплантами під час вагітності? Чи заважають вони надалі годувати дитину грудьми?

Є імпланти чи ні – груди все одно зміняться під час вагітності. Пов'язано це з розростанням залізистої тканини та іншими процесами, що протікають у них. Як правило, груди стають більшими. Однак після пологів та годування розмір може стати колишнім.

Після встановлення імплантів годувати дитину грудьми можливо, але якщо операцію було проведено без перетину молочних проток. Імпланти не впливають на якість молока.

Чи потрібно з часом змінювати імпланти?

Грудні імплантати не мають терміну придатності. Тому їх можна використовувати протягом усього життя. Повторна операція потрібна в окремих випадках, коли імплантат викликає дискомфорт або якимось чином був пошкоджений.

Чи можливе повторне збільшення грудей?

Повторне збільшення грудей можливе. Суть операції залишається такою ж – встановлюються імпланти необхідної форми та обсягу. Тільки попередньо видаляються ті, що були встановлені раніше. Проте, повторна операція є серйозним стресом для організму. Тому перед її проведенням необхідно проконсультуватися з хірургом.

За цим посиланням https://med-atlant.if.ua/plastychna-hirurgiya можна записатися на консультацію.

У якому віці не можна робити операцію по збільшенню грудей?

Вікових обмежень для проведення операції немає. До уваги береться лише загальний стан здоров'я пацієнта. З віком в організмі виникають проблеми, які роблять неможливим проведення хірургічного втручання.

Які негативні наслідки можуть виникнути після операції?

Найнегативніший наслідок — капсулярна контрактура. Це утворення грубої сполучної тканини навколо імплантату. Але виникає це ускладнення рідко, тому пацієнткам не потрібно дуже турбуватися.

Також можуть виникнути ускладнення, пов'язані із самим хірургічним втручанням. Тому пацієнт попередньо проходить повне обстеження організму.

Коли можна займатися спортом після операції?

Реабілітація після операції триває чотири-вісім тижнів. Протягом цього часу протипоказано фізичне навантаження, оскільки можуть розійтися шви або імплант зміститься. Спочатку дозволені тільки піші прогулянки, які покращують кровообіг.

Коли можна носити бюстгальтер на кісточках після операції?

Не раніше ніж через 20 днів після хірургічного втручання. Кісточки тиснуть на рубці та можуть призвести до їхньої деформації.