Ринофлуімуцил: проти запалення та нежитю

Promo
30.11.2021 12:30 Корисно
Препарат ефективний у боротьбі з багатьма хворобами

Основні характеристики Ринофлуімуцилу

Серед популярних антиконгестантів, які широко застосовуються в ЛОР-практиці, особливе місце займає Рінофлуімуцил. Це розробка сучасної хіміко-фармацевтичної компанії Zambon S.P.A., в основі якої лежать цінності італійського сімейного підприємства.

Унікальна фармацевтична продукція містить високоякісні ліки, що відповідають стандартам професійної діяльності. Командою досвідчених фахівців ретельно продумується кожне терапевтичне рішення, одним із яких є назальний спрей Rinofluimucil. Він представлений у вигляді безбарвної та прозорої рідини, має м'ятний, трохи сірчистий запах, поставляється у зручному флаконі зі стандартним розпилювачем.

Коли і для чого застосовується Ринофлуімуціл

Лікарський препарат спрямований на зняття запалення, усунення нежиті та закладеності носа, тому показаний до застосування при таких захворюваннях:

  • при гострому та підгострому риніті, викликаному різними мікробами та вірусами, що супроводжується густими гнійно-слизовими виділеннями;
  • при хронічному риніті, що виникає на тлі різних факторів і характеризується тривалим утрудненням дихання;
  • при вазомоторному риніті з ураженням переважно нижніх носових раковин та порушенням тонусу судин слизової оболонки;
  • при атрофічному риніті з атрофією слизової оболонки та нервових закінчень;
  • при синуситі із запаленням слизової оболонки однієї або декількох приносових пазух.

При правильному використанні Ринофлуімуцилу та легких формах хвороби полегшення симптомів настає практично відразу. Для лікування хронічних форм необхідний повний курс терапії, дозування та тривалість застосування визначає тільки лікар.

Яку дію Ринофлуімуцил має на організм

Основу хімічної формули становить інноваційна комбінація двох активних речовин – ацетилцистеїну із сульфатом туаміногептану. Специфікою добірних складових та вивіреною концентрацією обумовлена ​​висока ефективність засобу. Сприяючи придушенню запального процесу та зняття набряків, звуження судин, розрідження та виведення слизу, спрей швидко полегшує загальний стан і допомагає впоратися з хворобою. Одночасно виконуючи репаративну функцію, він також працює у напрямку поступового відновлення слизової оболонки та усунення дискомфорту.

Де придбати Ринофлуімуцил

Детально ознайомитися з препаратом та замовити Рінофлуімуцил у будь-який зручний час можна в онлайн-аптеці 911. Пряма співпраця з виробником забезпечує доступність товарів аптечного асортименту завдяки привабливій вартості. Окрім лояльної цінової політики, сучасний проект дає можливість оцінити багато інших переваг, серед яких:

  • безпроблемне бронювання необхідних медикаментів;
  • абсолютна конфіденційність;
  • розшифрування виписаних рецептів;
  • підтримка програми «Доступні ліки»;
  • оформлення термінової доставки;
  • доставка у прилеглу аптеку (на замовлення);
  • безкоштовна консультація з лікарем за телефоном.

Для зручності кожного клієнта Apteka911.ua працює цілодобово – фахівці відповідають на будь-які питання 24/7.