Рис із морквою та селерою: готуємо під час Рідзвяного посту на вечерю
Під час Різдвяного посту цей рецепт для родинної вечері може стати справжньою "швидкою допомогою": готується швидко, просто та підійде як гарнір та як самостійна страва.
Знадобляться:
- рис – 150 г (1 склянка);
- морква – 150 г;
- стебла селери – 150 г;
- томатна паста – 1–2 ч. л.;
- червоний гострий перець, сіль, чорний перець – на смак;
- олія для смаження.
Моркву почистити, дрібно нарізати або натерти на грубій тертці. Стебла селери нарізати невеликими шматочками.
У каструлю з товстим дном налити олію, викласти моркву, смажити 3 хвилини.
Додати селеру, перемішати, смажити 5–10 хвилин до м’якості овочів.
Додати томатну пасту, гострий червоний перець, сіль, перець. Всипати рис, перемішати.
Влити 3 склянки води, довести до кипіння та варити на слабкому вогні 15–20 хвилин (не перемішувати у процесі приготування).
Раніше ми писали про два рецепти квашеної капусти, які стануть вашими улюбленими
Також ми писали, як додати у своє життя барв завдяки рецептам з гарбузом
Також ми давали рецепт цікавої пісної страви - плову з грибами
Читайте також:
Як зробити грілку з «гуманітарки»