Шафи-купе: практично і стильно

Promo
15.07.2021 12:13 Корисно
Щорічно меблевий ринок радує своїх споживачів новими виробами. Не так давно з'явилися шафи-купе і вже успішно завоювали любов багатьох людей. І це не дивно, адже їх практичність не порівняти ні з якими іншими.
Вони мають більшу кількість відділень для розміщення речей, не вимагають додаткового місця для відкривання дверей, а величезний асортимент не обмежує покупців з вибором дизайну і розміру. Шафи-купе відмінно вписуються в будь-який стиль інтер'єру і дуже місткі в кімнатах нестандартного планування. При цьому ціни залишаються доступними. Розглянемо докладніше переваги таких меблів.

Переваги шаф-купе

Шафи купе - https://kharkov.mebelok.com/uk-ua/shafy/filter-17-5020/ це один з небагатьох варіантів меблів, який підходить для будь-яких приміщень і навіть офісів. Фахівці МебельОк Харків відзначають високу пріоритетність таких меблів. Вони практично витіснили звичайні шафи з ринку. І це обгрунтовано, адже переваг багато, серед них:

  1. Ергономічність і практичність. Спальня, передпокій, дитяча або коридор - шафа-купе буде доречною скрізь. Купити його можна для приміщення будь-якого розміру, головне, зробити правильно виміри. Така шафа відмінно розміститься близько однієї зі стін і навіть в кутку. При цьому не буде виникати проблем з користуванням. За рахунок того, що дверки заїжджають одна за іншу, немає необхідності шукати додаткове місце. Ергономіка зберігається на всі 100%.
  2. Функціональність. Багато покупців зупиняють свій вибір на даних конструкціях саме через можливість замовити необхідну кількість полиць, ящиків, вішалок, ємностей для зберігання взуття.
  3. Стиль. Варіантів для гармонійного доповнення інтер'єру маса. Колірна гамма широка, є можливість виконання моделі під замовлення з повтором будь-якого елементу в дизайні приміщення. Фахівці допомагають підібрати модель в одному стилі з кімнатою, щоб перетворити приміщення в максимально комфортне.

Види шаф-купе

Розрізняють такі види шаф-купе:

  • по конструкції: вбудовані, корпусні, радісні;
  • за способом установки: кутові, прямолінійні;
  • за кількістю дверей: двохдверні, тридверні, чотири-;
  • по виду дверей: підвісні, з накладними профілем, рамкові, компланарні.

Вибрати кращу шафу можливо по фото і характеристикам. Варто враховувати, що двері можуть бути виготовлені з ДСП, матового або глянцевого загартованого скла, дзеркала, пластику або дерева. Майстри додатково можуть нанести фотодрук або малюнок за бажанням клієнта. Від цього буде залежати ціна.

Експерти MebelOk Харків відкривають ще один секрет: за допомогою шафи-купе можна замаскувати деякі недоліки кімнати. У приміщенні з такими меблями про нерівності стін не подумає жоден гість, так само як і не здогадається, що шафа приховала колонку або лічильник.