Свіжі овочі в «АТБ-Маркет» – висока якість і надійні гарантії

Promo
18.05.2021 11:05 Корисно
Тепла пора року – це завжди той період, коли прагнеш поставити на свій стіл якомога більше свіжих овочів і фруктів. Але це стало складніше робити в умовах обмеженого доступу до транспорту. Фермери не завжди встигають довозити свіжі продукти у магазини, а люди бережуть себе і не їздять на ринки. Достойною альтернативою цьому стали онлайн-замовлення в найбільшій торговельній мережі «АТБ-Маркет».

Купувати продукти онлайн – це вигідно і зручно

Сьогодні доставка товарів вже стала доступною не тільки мешканцям великих міст, тепер нею можуть скористатися покупці у 293 населених пунктах України. Тобто там, де є магазини «АТБ». Замовивши свіжі овочі на https://zakaz.atbmarket.com/catalog/1016/289 , споживач переконається, що йому привезуть якісні продукти протягом години.

Серед інших переваг цього онлайн-сервісу можна назвати:

  • швидкість і зручність оформлення замовлення на сайті. Для цього треба лише обрати необхідний товар і відправити його до кошику;
  • якісну упаковку. В «АТБ-Маркет» дотримуються принципу «двох пакетів», згідно з яким заморожені товари кладуть у «холодний» термопакет, а решту товарів – у звичайний «сухий»;
  • дотримання умов зберігання і транспортування товарів. Саме завдяки цьому споживач може бути впевнений, що у нього на столі будуть завжди свіжі продукти.

Доповненням є можливість відмовитися від якихось продуктів, які привезе кур’єр, якщо буде зрозуміло, що товар неякісний або пошкоджено упаковку.

 

Автор: Тамара Кіч