Тренди літа 2021: що вдягнути у відпустку й на роботу

11.06.2021 15:20 Корисно
Нові тренди сезону набирають обертів і переміщуються з подіумів на вулиці міст. Розповідаємо, що буде актуальним цього літа.

Яскраві кольори та монохром

Хоча пастельні відтінки лишаються популярними, з початком тепла стилісти, блогери і просто небайдужі до моди надають перевагу яскравим кольорам. Серед них фуксія, насичений салатовий, ліловий, жовтий, оранжевий та інші. Їх можна використовувати як базові, поєднувати в образі декілька кольорів або робити акценти за допомогою аксесуарів.

Разом з тим подіуми заполонило класичне поєднання чорного з білим. Смужка чи клітинка, білий верх, чорний низ чи навпаки - обирати вам.

Зручні фасони

З фасонами ще простіше. Пандемія підштовхнула світ до вибору більш комфортного одягу. Цей тренд і досі лишається актуальним. Особливо влітку, коли треба рятуватися від спеки. В цьому допоможуть сорочки «з чоловічого плеча», широкі штани, легкі сукні, в’язані топи - сміливо обирайте будь-що.

Завойовує популярність ще один тренд - поєднання деніму з денімом, наприклад, джинсової сорочки з джинсами. Можна обрати речі одного кольору або поекспериментувати з відтінками. До речі, тренд на яскраві кольори розповсюджується і на джинс.

Модні експерти радять звернути увагу на костюми з шортами. Тут вибір теж необмежений: класичні з піджаками, пляжні, в’язані, з топами чи блузами - все буде попаданням «у яблучко».

Утримує популярність і тренд минулих років – комбінезони. Модниці носять як короткі з кедами чи довгі під каблук, так і навпаки.

Також на цей сезон із нами залишаються спортивні костюми, що так полюбилися всім кілька років тому і набули особливої популярності з початком нокдауну. Зручні штани або шорти, об’ємні худі – те, що треба прохолодним літнім вечором.

Тренд на зручність зберігся і в самому процесі шопінгу. Замість багатогодинного ходіння по десяткам магазинів перевага віддається покупкам онлайн – без зайвих контактів. Так і час економиться, і ризиків для здоров’я менше. До того ж, повністю оновити гардероб можна всього на одному сайті – такому, наприклад, як інтернет-магазин брендового одягу https://pirkl.ua/.

Зробити будь-який образ цілісним допоможуть аксесуари. Радимо звернути увагу на:

- прикраси з бісеру - браслети, кільця і намисто;

- шовкові шарфи;

- сумки кольору льодяників - фіолетового, ніжно-рожевого, жовтого, зеленого тощо;

- прямокутні окуляри.

Найкращий варіант образу на літо – поєднання кольорів, фасонів і аксесуарів, у яких ви самі почуватиметеся впевнено.

Автор: Софія Панасюк