3 види джинсів, які будуть зручні восени

Promo
29.09.2022 16:49 Корисно
Джинси — це універсальний одяг для вулиці. Вони є в гардеробі навіть тих жінок, які обожнюють класичний стиль та “народилися” у твідових костюмах від кутюр’є королеви.

З осінніх колекцій джинси купити в Інтертопі можна, спираючись на тренди та власну зручність. Тут світлі та темні тканини, додатковий дизайн або мінімалізм, широкі та вузькі фасони тощо. Що обирати для цієї осені 2022 року?

Прямі — база гардероба

Джинси прямого крою — це база капсульного гардероба. Вони будуть корисні для звичайних прогулянок, офісу та вечірнього стилю. Особливо ця універсальність притаманна чорному кольору. Носити можна їх з:

  • футболками та топами;
  • широкими худі та светрами;
  • сорочками та блузками;
  • піджаками та жакетами.

Взути можна кросівки, осінні чоботи або туфлі. Обмежень стосовно аксесуарів немає — створюйте будь-який образ з прямими джинсами.

Світлі кольори

Зі світлими джинсами варто бути обережною. Проте осіння погода для цього найкраща — коли пил вже прибитий легкою вологістю. Світлі кольори використовують дизайнери у штанах скіні, мом та широких.

Носити джинси можна з широкими светрами, шкіряними куртками або ж офіційними та дещо суворими фасонами. Використовуйте весь спектр можливостей — модний світ вас тут не обмежує. Лише варто пам’ятати, що в образі для гармонії не має бути понад три різні кольори.

Широкі штани — нова класика

Останні декілька сезонів саме широкі джинси забирають собі серця модниць. Вузькі моделі теж досі присутні серед трендів, проте їхнє повернення не викликало багато емоцій у модному середовищі.

Широкі моделі не обмежують ваші рухи та роблять щоденну носку зручною. Поєднувати їх бажано з обтислими або приталеними речами. Вони не будуть давати вам зайвого об'єму. Проте це питання індивідуальне та залежить лише від вашої фігури та смаку. Додайте кроп-топ, корсет, піджак або широкий спортивний светр. Для любителів консерватизму та суворості можна використати класичну блузку та в’язаний жилет.