Втомилися шукати надійний змішувач - купуйте Hansgrohe

Promo
07.12.2020 11:25 Корисно
При виборі змішувачів і душового устаткування існує правило: «не знаєш, який вибрати - бери німецький». У Німеччині є багато виробників запірної арматури, яким довіряють. Це Hansgrohe, Grohe, Am.Pm., а також Vega. Лідером цієї четвірки виступає компанія Hansgrohe, яка з'явилася в 1901 році. Зараз вона є найбільшим в Європі виробником запірної арматури, зливних систем, інсталяцій та іншої сантехніки.

Чому змішувачі Hansgrohe кращі на ринку?

Перший аргумент на користь змішувачів Hansgrohe - їх виготовляють з латуні. Це міцний, зносостійкий матеріал, який служить десятки років, витримуючи будь-які гідроудари в системі. Латунь ідеально підходить для подачі питної води, адже не змінює хімічний склад рідини. А ще цей матеріал не схильний до корозії, що продовжує термін служби пристрою. Латунний корпус покривають шаром хрому, який додатково захищає основу, створюючи дзеркальну поверхню.

У каталогах Hansgrohe представлені крани для кухні, раковини, гігієнічного душа. Також є змішувачі з гарнітурою для душа та ванної двох типів установки: зовнішнього або прихованого. Останній передбачає установку корпусу в отвір стіни і приховане підключення до труб. Поверх облицювальний матеріал виводять тільки стильний важіль управління і лійки. Окремою категорією йдуть душові стійки і панелі, які мають безліч режимів випуску і при цьому споживають на 30% менше води, ніж пристрої конкурентів.

Розробка ресурсозберігаючих технологій є пріоритетним для компанії, адже в Європі серйозно ставляться до збереження екології та ресурсів. Це не маркетинговий прийом, а реальні системи, інтегровані в запірну арматуру.

• EcoSmart - кнопка, одне натискання якої скорочує споживання води пристроєм на 60%. При цьому натиск залишається досить сильним, щоб комфортно помити руки, вмитися або прийняти душ.

• AirPower - та сама технологія, завдяки якій зберігається сильний напір при меншому використанні води. Її секрет у насиченні води киснем, що робить потік більш м'яким і приємним.

• CoolStart - лінійка кранів, покликаних економити гарячу воду, знижуючи рахунки за електрику. Ручка крана автоматично відкриває холодну воду. Щоб збільшити температуру, її потрібно повернути вліво.

Всі крани компанії Hansgrohe оснащені аератором, який розпилює струмінь, а також вловлює дрібне сміття. За змішування води відповідає керамічний картридж з гладкою пластиною. Це важливо, адже ця пластина не схильна до утворення нальоту, тому служить набагато довше. Гнучка підводка, фільтр, який ловитиме аератор - обов'язкові елементи для використання в наших умовах, де водопроводи повні іржі і маси домішок. Будь-який з кранів цієї компанії прослужить десяток років і ще стільки ж після заміни картриджа.