Новорічний тюнінг. Модні ретротенденції Нового року (ФОТО)

23.12.2013 08:44 Культура
http://vseznajka.com.ua/ http://vseznajka.com.ua/
Досі гортаєте глянцеві журнали, дивитесь модні програми, і ще не визначилися з новорічним вбранням? Модний лікнеп до вашої уваги.

У рік Синього Коня астрологи радять надати перевагу натуральним тканинам (шовк, атлас, шерсть, бавовна) з такими ж кольорами та відтінками (трав'яно-зелений, пшенично-жовтий, молочний, оливковий). Тканини можуть бути із різноманітними вставками, вплетінням блискучих елементів. Головними ж новорічними кольорами призначено шляхетні синій та зелений. Однак, якщо це не ваші кольори, не слід наосліп іти за світовим тенденціями, радить харківський дизайнер одягу Вікторія Адамська. Завжди потрібно враховувати власні особливості. На Новий рік, не залежно від «тваринного» заступництва, завжди вітається щось блискуче, яскраве, у міру химерне та з витребеньками.

Обираючи вбрання, перш за все треба враховувати, де збираєтеся зустрічати свято. Якщо це ресторан, кафе чи навіть оселя друзів, де багато людей і потрібно виглядати урочисто, дизайнер Вікторія Адамська радить одягти сукню у елегантному, романтичному стилі, так званому New Look.

- Це та сукня, яка підходить для різних типів фігури, вона ідеально підійде як для худеньких дівчаток, так і для тих, хто має недоліки. Пишна спідниця, осина талія, жіночний стиль — уже мимоволі створюється святковість, - говорить дизайнер. - Такі сукні не рідко виконуються із жекарду, інших рельєфних тканин, що не вимагає додаткових аксесуарів. Це спасіння і для тих, хто полюбляє ретро стиль.



Якщо свято проходитиме на свіжому повітрі чи в рідних стінах, на жінках вдало виглядатиме в'язана сукня, об'ємні светри з різноманітними новорічними мотивами: оленями, сніговиками, сніжинками тощо. Комфортно, тепло й модно! Смішні толстовки у поєднанні з пишними спідницями — варіант для винахідливої молоді. Жінки за 50 також можуть дозволити собі бути трохи сміливішими.

Жіночі аксесуари можуть бути як з натуральних матеріалів: дерева, каміння, так і з синтетики. Для експерименту доповніть вбрання аксесуарами, схожими на кінську збрую: усілякими ременями, підтяжками. Можна вдягти улюблений ланцюжок, намисто чи довгі сережки.

Щодо новорічного макіяжу та зачісок — то у тренді залишається натуральна жіноча краса. Яскравий акцент слід робити на чомусь одному: очах чи вустах. Якщо сукня у вас яскравого кольору, то макіяж повинен бути слабшим і навпаки. Вітаються блискітки на віях, які наносять поверх туші, малюнки на вилицях. Власниці довгого волосся можуть зібрати його у той же кінський хвіст, або заплести романтичну кіску. Та якщо навіть залишити його розпушеним і трохи підкрутити, символ року схвалить це.

Представники сильної статі також приречені добре виглядати у новорічну річ. Сьогодні класичний для чоловіків чорний колір світові дизайнери замінили на мужній та шляхетний відтінок темно-синього, що нагадує форму моряків. 

Повертається мода 30-тих, костюми у клітинку, піджаки і штани із твіду. Це особливо прийде до вподоби дідусям, які зможуть згадати молодість. Слід придивитися до модної у цьому сезоні водолазки, яка буде до речі у холодну пору.
Якщо плануєте святкувати не вдома, вам новорічний образ довершать аксесуари: туфлі з лакованої шкіри, шовкова нагрудна хустина, краватки і метелики.

Читайте також: харків’яни масово скуповують синє від дизайнерів. 

Тетяна Василець, матеріал з газети "Слобідський край" №152 від 21.12.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта